Wat dragen mannen in het najaar

De zon gaat weer vroeger onder, de avonden zijn korter en de nachten weer langer. De eerste tekenen dat de zomer toch echt ten einde loopt. Maar waar maak je je druk om! Elk seizoen heeft zo zijn charmes. En de komst van de herfst en winter zorgt ervoor dat je weer een compleet andere garderobe aan kunt trekken komende maanden. Dat is op zich al een mooi vooruitzicht!

Maar dan moet je wel even weten wat kan komende tijd!

Net even iets anders

Mannen schamen zich niet meer om zich te verzorgen. Dat was voorheen uit den boze. Nu de mode zo veranderd, veranderd iedereen mee. En zeker de mannen hebben gezien hoe goed het voelt om voor jezelf te zorgen. Alles kan ook tegenwoordig en houd je van net iets anders als anders, dan zit je komend najaar goed.

We gaan klassieke ruiten dragen in zowel maatkostuums, blazers en jasjes. Niet geheel nieuw, maar wat het nieuw maakt zijn dat komend seizoen de ruiten groter en moderner zijn. Je kunt ze op de volgende manier dragen:

-> Combineer de ruit met effen kleuren

-> Combineer de ruit met strepen of andere ruiten

-> Gebruik je eigen fantasie. Je draagt de ruit namelijk zoals jij wilt.

Wat gaan we erbij dragen

We zouden de ruit simpelweg kunnen combineren met de spijkerbroek. De spijkerbroeken zijn komend seizoen simpel, vrij recht en niet al te strak. Bij de meeste modellen zien we de slogans, stiksels en bleekvlekken niet meer terug. En we kunnen bij een enkel model nog een scheur of gat zien maar over het algemeen gaan we nu weer naar de klassieke modellen wat heel goed past bij de ruitjes. En wat ook hot is komende tijd, zijn de kleuren.

Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-ondergoed

De modekleuren voor de herfst en winter zijn namelijk levendige kleuren. Denk aan rood, oranje, kobaltblauw en geel. En combineren van deze kleuren mag! Dit laat wel zien dat niets te gek is, het gaat er in principe om hoe jij je voelt in wat je draagt. Niet wat een ander ervan vindt. Leef je dus uit komend najaar en verdiep je in de modetrends. Via een aantal websites kom je een hoop te weten of wat wel of niet kan zoals fashionunited.nl of adversus.nl. Zo doe je een hoop leuke ideeën op en ga je op een mooie dag erop uit om je garderobe aan te passen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.