Een goede haardos maakt gelukkig

Houd jij ervan om er met een helemaal fris en fruitig kapsel bij te lopen, waar je alle dames/heren mee omver zou blazen. Misschien ben je wel een echte fashionist, of je wilt er gewoon graag goed uit zien. Er zijn genoeg redenen om je kapsel te veranderen. Je weet maar nooit hoe een kapsel eruit kan gaan zien he. Het kan zijn dat je nu door corona met een flink beroerd kapsel de straten door gaat. Velen hebben zich door de lockdown, of al in vorige lockdowns kaalgeschoren. Dat is natuurlijk zo omdat de kappers allemaal hun deuren hebben moeten sluiten, dus dan neemt men liever actie in eigen handen. Maar zodra de lockdown weer afgelopen is, en we allemaal weer naar school, of werk, of je hobby, maar vooral dan naar de kapper toe mogen, dan worden we daar allemaal erg blij van. 

De beste kapper

Heb jij nou nog een goede klasse kapper nodig? Er zit een sublieme kapper in centrum Delft genaamd One Kappers. Met een mooi gebouw en vriendelijk nagenoeg professioneel personeel maakt dat samen voor een fijne kapperservaring. 

Haarverzorging op bruiloft

Ga jij binnenkort naar een bruiloft of ga je zelf trouwen? Dan is het zaak om je haar goed te krijgen. En dat is nog niet al te makkelijk. Nu de lockdown weer voorbij is, kan je naar de kapper gaan om je haar mooi te maken voor die bruiloft. Het is natuurlijk welbekend dat de lockdown mensen bedroefder maakt. Dat is ook niet gek, als je nauwelijks je huis uit mag, en wanneer je interactieve cirkel zo veel kleiner is geworden dan dat het ooit was. Je bent ook bedroefder omdat je jezelf minder productief en of aantrekkelijk vindt. Een, naar jouw mening, lelijk kapsel kan je veel minder zelfverzekerd maken, waardoor je ongelukkiger wordt. Zodra het weer mag wil je er dan zeker het beste bij lopen. Als dat is wat je wil, ga dan langs bij de hairdresser in Delft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.